Süreyya Mafyaya Damat Oluyor!

07.08. 2007 : Zürriyet Gazetesi Haber Merkezi

Junkie The Vet grubunun ünlü ve sapıtık frontman'i Süreyya Atsür dün objektiflerimize kurbanlarına saçlarını tek tek yolarak işkence etmesiyle meşhur Mafya Babası Zekeriya Keleş ve kızı Nuriye Keleş ile Kilton Otel'de yemek yerken yakalandı. Yaklaşık 3 saat süren akşam yemeğinde Süreyya'nın Zekeriya Keleş'e "Babam, babaların babası, babalara gelmeyesin inşallah" diye hitap ettiği, purosunu yaktığı, kendi elleriyle rakısını doldurduğu, antep fıstığının kabuğunu ayıklayarak yedirdiği, elini öptüğü ve omuzlarına masaj yaptığı görüldü.

Süreyya, daha önce medyada yer alan ve mafya ile ilişkisi olduğunu gösteren belgeleri yalanlamış ve gazetecileri kendisini tuzağa düşürmekle suçlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Pakmerkez'de Keleş'in adamları tarafından ayağından vurularak hastaneye kaldırılan Şarkıcı Zarto, Süreyya'yı kıyasıya eleştirmiş ve "Yaralanma olayımdan Süreyya sorumludur. Sanatımı çekemedi. Ona söylediğim haklı sözleri sindiremedi, beni tehdit etmek için Zekeriya Keleş'in adamlarını üzerime saldırttı." açıklamasında bulunmuştu.

Zekeriya Keleş, Temmuz ayında beyaz kadın ve uyuşturucu ticareti yapmakla suçlandığı davanın zaman aşımına uğraması sonucu beraat etmiş ve Feina'da bir kutlama yemeği vermişti. "Yaşasın Türk Adaleti" diye bağırarak halay çeken Keleş'in sahibi olduğu 50 genelevde Uzakdoğu'dan, özellikle Tayland'dan getirilen çocuklar ve genç kızlar da çalışıyor. Arap Şeyhleri'nin rağbet ettiği bu evlerde bakire kızlar altın tepsilerde paralı müşterilere sunuluyor. Bu evlerin müşterileri arasında eski bakanlardan üst düzey bürokratlara, sanatçılardan işadamlarına kadar pek çok ünlü bulunuyor. Süreyya ise Nuriye Keleş ile evlenerek acımasız Keleş ailesinin bir üyesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

3 comments:

Anonymous said...

zekeriya keleş dini bütün bir adamdır
mafyacı olamazz

Anonymous said...

zekeriya keleş yoksa milliyet yorumcusu zekeriya keleş mi?

Anonymous said...

Zannetmem. Milliyetteki Zekeriya Keleş ingilizce klavye kullanıyor.