Şok Şok Şok!!!

İsmini vermek istemeyen okuyucumuzun ilettiği fotoğrafta Süreyya'nın Satanist Arkadaşları gözüküyor. Soldan Sağa: Abdülmuttalip Ördek, Halil Tren, Şaban Abaza, Naciye Motor ve Yunus Fırıldak.

03.08.2007 : Lö Mond Magazine

Dün gazetemizde çıkan haberler üzerine telefonlarımızı kilitleyen okuyucular Satan Süreyya'yı kınadılar ve grubu yalnızca kanatsız bir melek olan Ahu için dinleyeceklerini bildirdiler. Haber merkezimize ulaşan telefonlardan birindeki ses elinde Süreyya ve arkadaşları tarafından düzenlenen satan ayinlerine ait görseller bulunduğunu, bir konuşursa dünyanın yıkılacağını ve Süreyya'nın sanat hayatının sona ereceğini söyledi. İşte adı bizde saklı okuyucunun Süreyya Atsür hakkındaki şoooook sözleri:

16'sında Süreyya Atsür'ün Komodo Ejderi Heri Patır'a kurban edilen bahtsız genç kız Melisa Çıtır

"Süreyya ve arkadaşları her ayın 13. cuması ve dolunayın olduğu geceler Süreyya'nın Nişantaşı'ndaki villasında toplanır ve ayin yaparlar. Bunlardan birine katıldım. Gördüklerim karşısında öyle tiksindim ki eskiden izlemeye bayıldığım vampir filmlerinden korkar oldum. Süreyya ve arkadaşları masum ve el değmemiş genç kızları banyo küvetinde besledikleri Komodo Ejderi Heri Patır'a kurban ediyorlar. Benim katıldığım ayinde kurban edilen kız daha 16 yaşında körpecik bir fidandı.Kızın çırpınışları hala gözümün önünden gitmiyor. Tam 3 senedir psikolojik tedavi görüyorum. Bu anlattıklarım gördüklerimin yanında hiçbir şey değil, hepsini anlatsam Süreyya'nın dünyayı terkedip Mars'ta yaşaması gerekir!"

Mualla Kaşıkalın
Akşam saatlerinde haber merkezimizi arayan Feminizm Ezilmiş Kadınların Kurtuluşu Olacak ve Birgün İbrahim Ballıses Bile Feminist Olacak Derneği (FEKKBİBBFOD) Kurucu Başkanı Mualla Kaşıkalın ise dünyadaki bütün kadınları Süreyya Atsür'ü boykot etmeye çağırdı ve ekledi: Süreyya gibileri yağlı kazığa oturtup yakmak lazım! Yaşasın Feminist Kadınlarımızın Kardeşliği!"

1 comment:

Anonymous said...

haberin balon oldugu nereden belli??

şuradan: muhabir her ayın 13. cuması diyor.. hey be zamane çocuuuu her ayda en fazla 5 cuma olabilir

tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
senin masa başı haberine ben!!

tövbe tövbe