Ahu Anne Oluyor!

30.07.2007 : Bulvar Gazetesi Arka Sayfa

Junkie The Vet'in hayırseverliği ile tanınan bayan solisti Ahu Mındıkkıran, Kamboçya'dan bir bebek evlat edinmek için işlemlere başladığını açıkladı. Basın mensuplarının konu hakkındaki ısrarlı sorularına dayanamayarak bir basın açıklaması yapan Ahu "Orada kız çocukları 6 yaşında pedofillere 3 dolar karşılığında peşkeş çekiliyor. 100.000'e yakın hayat kadını var ve çoğunluğu HİV taşıyıcısı. Deniz yıldızları misali birini olsun kurtarmak istedim." dedi. Bir basın mensubunun çocuğa Süreyya'nın babalık yapıp yapmayacağına yönelik sorusunu ise "Süreyya babalık yapmaya uygun biri değil. Kaldı ki Süreyya'nın kadınlarla olan ilişkisi göstermelik." diye yanıtladı. Ahu'nun yanıtı karşısında afallayan basın mensupları Ahu'ya göstermelikten kastının ne olduğunu sorduklarında ise Ahu gülerek "Canım, anlayın işte. Süreyya gizli homoseksüel. Bunu maskelemek için kadınları kullanıyor. Bu durumu kesinlikle onaylamıyorum çünkü insanların cinsel kimliklerini saklamamaları gerektiğini düşünüyorum. Süreyya maço tavırlarıyla asıl olduğu kişiyi örtbas etmeye çalışıyor." açıklamasında bulundu.

Süreyya'nın kadın hayranlarının bu duruma ne tepki verecekleri ise merak konusu...

3 comments:

Anonymous said...

süreyyadan cocuk aldırdım
iddalar yalandır

Anonymous said...

ahu yalancıdır
süreyya ile bi dönem beraberdik, kac kez seviştik.. ay burda yazamam kızz ablaa...

esas ahu lezboştur... öyle olmasa niye evlatlık alsın? benim gibi (sağlıklı kadın 173, 56, sarışın, 95,60,90) birinle nikah kıyıp dogursun..

not: süreyya Citir_aylin21_kamerali

ekle anajım

Anonymous said...

püüüüüüüüüüüüüüü rezil süreyya sabilerin canını yakmış. çocuk aldıranlarla dolmuş. aaaaay bi de inAanmıyom, şeeeeeeyyy, öteki yolun yolcusu...

Çıtır Aylin kızım, edepsizlik etme. Anan baban yok mu senin? Aaaaaaa'

rezil süreyya tüüüüüüüüüüüüüüüüüüh sana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evlerden ırak rabbül alemin, evlerden ırak...